Misterioses taques en el vas de la nostra Thermomix

Sou molts qui,  poc després de comprar la Thermomix, em truqueu alarmats o esberats per unes taques que hi ha a la base del vas.

Per saber exactament què són i com tractar-ho, hem de saber si es tracta de taques que apareixen en l’acer o de restes adherides.

Si es tracta de restes adherides la solució és ben fàcil, només caldrà rascar amb força amb un fregall de tipus nanas i llestos. Doneu un cop d’ull a la següent entrada doncs aquí us dono algun consell per mantenir el vas de la Thermomix impecable.

Però si no es tracta de restes, aquestes taques poden ser les següents:

Blanques: són petites taques blanques a la base del vas. Es tracta només de calç, depenent de la duresa de l’aigua de la vostra zona aquestes taques rodonetes poden ser més o menys nombroses. Solen aparèixer després de posar aigua a bullir. Si us molesta veure aquestes taquetes simplement rasqueu amb el vostre fregall habitual i veureu que marxen fàcilment, però no cal que ho feu si no voleu, només és una miqueta de “calç concentrada” inofensiva 🙂 .

De colors: són taques molt curioses i realment maques 😛 . Veureu que són de tonalitats tornassolades, irisades, i són realment curioses ja que apareixen i desapareixen amb diferents formes i mides. Tampoc us heu de preocupar, són taques que apareixen en l’acer per la reacció de la calor, no cal que fregueu ni les intenteu treure, elles soletes desapareixeran i tornaran a aparèixer . Us poso una foto perquè sapigueu com són, per a que no us espanteu si alguna vegada us apareixen.

ThermoNat - taques al vas thermomix

De tota manera, aquestes tonalitats irisades apareixen també (en el meu cas: apareixien, doncs ja no tinc olles jiji ) en les bateries de cuina convencionals d’acer inoxidable, així que molts ja esteu familiaritzats amb elles i només us alarmeu amb les taquetes de calç i les restes adherides. Dont pànic!! 😛 .

Així que quedeu-vos tranquils amb les taques que apareguin, cap de les que us comento (i que són les úniques que fins ara conec que apareixen en el vas de la nostra Thermomix) són a causa de cap problema ni defecte del vas i, ni de bon troç! a un mal ús per part vostra 😀 .

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s