Comprar Thermomix

 

Si el que vols és una demostració o directament comprar la Thermomix pots omplir el següent formulari. Així de fàcil!! 🙂 .

Recorda indicar  les teves dades complertes i/o si la Thermomix serà un regal, que, en aquests casos es garanteix total discreció i podem fer una entrega sorpresa(excepte època nadalenca).

Indica també si necessites la demo prèvia a la compra o si aquesta serà feta una vegada sigui regalada la nova Thermomix.

Des del llançament de la nova Thermomix, i donat al seu èxit, a causa de la gran demanda podria ser que en el moment de sol·licitar l’entrega no hi hagin unitats en estoc. Tingues en compte aquest fet en cas de voler regalar la Thermomix en una data concreta o en èpoques de gran demanda (època nadalenca, dia de la mare, dels enamorats…) per assegurar-te que la tindràs el dia que la vols regalar.

cropped-logo-el-blog-de-nat.jpg

elblogdenat-gmail

comprar thermomix – comprar thermomix barcelona – comprar thermomix
catalunya – promoción thermomix – promoció thermomix – oferta thermomix – preu thermomix – precio thermomix – receptes thermomix – recetas thermomix – trucos thermomix – trucs thermomix – on comprar thermomix – donde comprar themomix – com comprar thermomix – como comprar thermomix – presentadora thermomix – presentadora de thermomix – comercial de thermomix – comprar thermomix cataluña – thermomix en català – receptes en català