Qui sóc?

nat_FotorEm dic Natàlia Castelló, però tothom em coneix per Nat.

Visc a Barcelona ciutat amb les meves dues filles Laia i Aina. Tinc… tinc… eemmm…. millor no us poso l’edat ja que cada any hauria de modificar-ho 😛 .

He treballat en diversos sectors i realitzant diverses activitats: administrativa, responsable d’un departament de serveis, coordinadora en un centre de formació… Tot i que l’activitat professional amb la que més he gaudit és com a Presentadora Oficial de Thermomix.

Ja fa anys que em vaig fer usuària de la Thermomix. A mesura que l’anava fent servir anava descobrint que aquest robot de cuina em donava moltíssimes més possibilitats de les que em pensava.

Poc a poc vaig anar descobrint que amb la Thermomix podia fer infinitat de coses, tant elaborades com senzilles (primers i segons plats, postres, aperitius, sopes, gelats, cremes, pans, pastissos… de tot!) i que el seu ús em suposava un important estalvi econòmic.

Sí sí… he dit estalvi econòmic!! Hi ha moltíssimes coses que he deixat de comprar perquè les puc fer jo mateixa en poc temps i sense esforç. Això, encara que us costi de creure, es nota molt en l’economia domèstica.

Des que tinc la Thermomix m’estic estalviant entre 50 i 70€ al mes (en alimentació i en consum elèctric), això suposa un estalvi anual d’entre 600 i 840€ com a mínim. Si a això li sumem l’import que ens estalviem de tota la rebosteria de festes populars que ja no compro per fer-les jo (coques de Sant Joan, Tortell de Reis, Panellets…) l’estalvi encara s’incrementa en més de 150€. Pots arribar a estalviar-te més de 1.000 € cada any… sorprenent, oi?

L’estalvi de temps que suposa no se sap realment fins que no es té a casa: és un robot molt ràpid i net que no ens embruta la cuina i amb ell podem fer dos, tres o fins a quatre plats alhora sense que haguem d’estar presents a la cuina! Imagineu-vos si estalvieu temps!

És per això que em vaig fer Presentadora Oficial, per donar a conèixer a tothom aquests avantatges que ens ofereix la Thermomix, fins ara quasi desconegudes.

Gràcies al meu esforç en mostrar-vos a tots la realitat de la Thermomix en poc temps vaig aconsseguir tenir clients per tota Catalunya així com a la resta del país.

Espero poder-vos conèixer a tots poc a poc i que formeu part d’aquesta gran comunitat d’usuaris de la Thermomix!

Si us agrada aquest blog, us hi podeu subscriure o seguir-me al Twitter.

Us hi espero!
Nat

cropped-logo-el-blog-de-nat.jpg

elblogdenat-gmail