Busques feina?

Si estàs buscant feina, vols reincorporar-te a la vida laboral amb un nou repte professional o simplement vols obtenir uns ingressos addicionals als actuals, entra a l’equip comercial de Thermomix-Vorwerk. A Thermomix t’ofereixen:

Una feina amb màxima flexibilitat horària: Pots adaptar el teu horari de feina a la teva situació personal amb gran flexibilitat. Això et permet disposar del teu temps lliurement i dedicar-hi les hores que puguis en cada moment.

Interessants ingressos i incentius, que poden ser individuals: Els ingressos dependran del temps que puguis dedicar-hi, tu mateix@ decideixes la remuneració en funció del temps invertit o dels objectius que et vulguis marcar. Rebràs ingressos per cada Thermomix que venguis, el sistema de comissions és molt interessant i totalment adaptat als resultats.

A més d’obtenir aquests ingressos i tenir la teva Thermomix gratis, participaràs en promocions exclusives per a Presentadors/es on podràs aconseguir fantàstics premis i viatges arreu del món.

Cursos de formació constants i orientació pràctica: Des del primer dia, rebràs formació i informació tant pràctica com teòrica amb els cursos de formació inicial, formació continua i reunions programades. Tota la formació que rebràs la dona Thermomix directament i de manera gratuita.

Incorporació a una activitat sense riscos econòmics: Per entrar a treballar a Thermomix no cal fer cap tipus d’inversió econòmica.

Bon ambient de feina dins l’equip i recolzament per part de la Team Leader (Cap d’Equip): Una vegada inicies la teva carrera a Thermomix, tindràs el recolzament per part de la teva Team Leader i resta de companys/es del teu equip que t’ajudaran i orientaran en tot moment.

Possibilitat de promoció professional a curt termini dins l’empresa: Per pròpia experiència, puc assegurar-te que pots créixer dins l’empresa i arribar a ser Team Leader, Adjunta, Cap d’Àrea o Cap Regional. També tens la possibilitat de promoció interna i incorporar-te als serveis centrals de Vorwerk.

Si vols més informació plena el següent formulari:

 

cropped-logo-el-blog-de-nat.jpg

elblogdenat-gmail