Llet, cacau, avellanes i sucre: Natcilla!

Aquesta tarda estava treballadora, he fet un munt de coses que tenia pendents per fer, que amb tanta grip per casa tinc moltes coses endarrerides. Estant ja totes recuperades (les meves filles i jo hem estat amb grip, les tres!!) poc a poc em vaig posant al dia de les mooooooltes coses que tinc pendents, entre elles diverses receptes.

La nocilla, per exemple, que per no fer publicitat ni nomenar marques comercials (encara que crec que ja ho he fet jeje) li diré: “Llet, cacau, avellanes i sucre: Natcillaaaa!

A casa en diem així, Natcilla. Tenim la tonta mania de posar nom a les coses i les receptes tampoc es lliuren, els posem per alguna banda el “nat” i arreando: natcilla, pizzanat, natdalenas … jejeje Les nenes es diverteixen i jo més que elles 😛

el-blog-de-nat-natcilla

 

La Natcilla queda boníssima, m’agrada molt més que la comprada ja que puc fer-la meu gust: amb més o menys avellanes, més o menys dolça, amb la xocolata que ens agrada, i el més important, sana i natural.

Amb les quantitats d’ingredients que indica la recepta surt una quantitat molt generosa. Podeu guardar-la a la nevera en pots de vidre i es mantindrà perfectament. A mi m’ha arribat a durar un parell de mesos en perfecte estat. Encara que la guardeu a la nevera no queda dura com la comprada i la podeu estendre perfectament.

El que jo vaig fer l’última vegada que la vaig comprar, ja sabent que seria l’última, va ser comprar el got gran de vidre, em vaig guardar la tapa i el reservo per quan la faig (a la foto, és el got de gran amb els dibuixets del Bob Esponja).

Us aconsello la proveu, poc a poc li anireu trobant el punt i l’adaptareu als vostres gustos. Això si, compte que enganxa!

PetoNats!
nat

Llet, cacau, avellanes i sucre: Natcilla!

100gr avellanes pelades i torrades (les compro ja torrades i però només hi poso 65gr.)
150gr sucre (si fem servir sucre glas la textura quedarà més cremosa)
100gr xocolata negra fondant (jo poso 300gr)
100gr xocolata amb llet (jo no poso)
100gr xocolata blanca (tampoc poso d’aquest xocolata)
200gr llet sencera
150gr oli de gira-sol

Triturem les avellanes i el sucre 30 segons a v10 perquè les avellanes quedin ben fines. Si veiem que no s’han convertit en pols, li donem uns segons més a v10.

Afegim la xocolata (jo només poso xocolata negra) en trossos i triturem 20 segons a v9. Quan acabi, afegim la llet i l’oli.

Programem 7 minuts, 50º a v4. Quan estigui, aboquem la Natcilla en els pots de vidre i esperem que es refredi abans de tapar-la.

Tot i que és difícil evitar-ho, procureu no escurar el vas amb els dits no fos que us talleu… jijiji

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s