Popets amb salsa

Abans de tenir Thermomix havia intentat diverses vegades fer Popets amb salsa però no em quedaven bé, em portava molt de temps fer-los i havia d’estar constantment remenant, no trobava el punt al foc i això em crispava!

I si a sobre no quedaven com esperava… per què perdre el temps fent nous intents? Ja sabeu que a mi, encara que no ho sembli, no m’agrada cuinar, així que vaig deixar de fer-los ja que considerava que era una pèrdua de temps i diners per acabar menjant malament.

Però amb Thermomix és una altra història, queden increïbles, al punt, molt gustosos i sense perdre el temps davant de la vitro, ell solet s’encarrega de remoure’ls i de guisar a una temperatura constant.

Amb aquesta recepta queden molt bons, ja sigui com a aperitiu o com a plat principal. L’únic que ens pot variar d’una vegada a una altra, és que quedin més o menys aigualits, això ja depèn de l’aigua que deixin anar els propis popets, però res que no es pugui solucionar deixant evaporar la salsa una mica.

Ja veureu que és una recepta molt senzilla de fer, us recomano els feu d’un dia per l’altre, ja que amb el repòs queden molt més gustosos. Això sí, tingueu a mà unes quantes barres de pa, que la salsa està per no deixar ni rastre!

PetoNats!
nat

Popets amb salsa

1.500gr de popets (redueixen molt al coure’s)
100gr de gambes pelades (opcional)
300gr de ceba
1 culleradeta de pebre vermell dolç
un pessic de pebre blanc
100gr de vi blanc
125gr de tomàquet fregit
2 alls
sal
50 gr d’oli

Posem en el vas la ceba i els alls i triturem 4 segons a v5. Baixem les parets, afegim l’oli i programem 7 minuts, 100º, v1.
Afegim el pebre, el pebre vermell, el tomàquet, el vi blanc i programem 10 minuts, temperatura varoma, v1.
Quan acabi, triturem 5 segons a v7 i afegim els popets. Programem 45 minuts, temperatura Varoma, gir invertit, velocitat cullera.
Quan acabi el temps provem un popet i si està una mica dur els posem 5 minuts més (si veiem que queda excessivament caldós traiem els popets i deixem que la salsa s’evapori a temperatura Varoma durant diversos minuts més).
Si afegim gambes a la recepta, les hem d’afegir al vas quan acabi la cocció i deixar-ho reposar tot junt durant 5 minuts abans de servir.

2 responses to “Popets amb salsa

  1. Retroenllaç: Us desitjo Bones Festes!! | ThermoNat·CAT·

  2. Retroenllaç: Us desitjo Bones Festes!! | ✿ el blog de nat ✿·

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s