Receptes fredes per combatre la calor

Quina barbaritat la calor que està fent avui!! Estem ja a 32’6 º i sembla que el termòmetre no vol baixar…

Amb aquests calors, hem de prendre les màximes precaucions possibles com, per exemple, evitar les altes hores de sol, protegir-nos amb gorres o viseres, empastifar-nos amb crema solar, beure molta aigua… i com no: prendre menjars freds, refrescants i hidratants!!

I això hem fet, per combatre la calor avui hem decidit menjar totes les receptes fredes:

Al matí, per tenir temps de que es refredi bé, hem preparat un Pipirrana, que no és més que un empedrat de mongetes amb verduretes i hortalisses tallades a dauets: ceba, pebrot verd, tomàquet etc. De segon teníem un púding deee…… deeee…… de tot una mica jeje 😉

Aquesta és una recepta d’aprofitament, ja sabeu que amb la Thermomix estalviem també amb les sobres (abans no sabia què fer amb algunes d’aquestes i moltes s’em feien malbé) doncs ens permet fer receptes d’aprofitament que abans ni pensàvem que es poguessin fer.

Amb uns calamars amb salsa, una carn estofada i unes verduretes cuites que teníem en tuppers a la zona zero de la nevera (aquestes zones que tenen algunes neveres on el menjar es manté sempre fresc) vam fer un púding: tot trossejat, ben triturat i i barrejat amb ou i pa ratllat.

Després ho vam coure en un motlle al bany maria al forn fins que estava ben quallat i ho vam ficar a la nevera perquè estigués ben fred. Avui, amb una miqueta de salsa rosa per sobre li hem donat tal saque que ni foto m’ha donat temps de fer… brutal!

Encara que el plat estrella d’avui han estat les postres. Volia fer un sorbet de mango i tenia ja congelats els trossos de mango i llimona. Aquesta recepta us la poso en una entrada exclusiva, podeu accedir fent clic aquí => Sorbet cremós de mango

Cuideu-vos molt que passo llista i no vull a ningú “xamuscat“!!

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s