DemoEstalvi ThermoNat, i aprèn a estalviar amb Thermomix

Ahir, dia del Gran Recapte d’Aliments, vaig estar pensant i reflexionant sobre el tema. Som ja un 20% de la població catalana que estem en situació de pobresa… esgarrifós percentatge!!

Quàntes vegades hauré llegit i escoltat converses de la gent on comenten que la Thermomix és per a gent rica, que és un capritx per a la classe alta i que les presentadores ens movem en un entorn de clients adinerats perquè una cosa així no la pot comprar qualsevol.

I això cert, no la pot comprar qualsevol, de fet jo no vull que qualsevol tingui la Thermomix i no seria la primera vegada que dic a algú “si no l’has de fer servir no te la vendré”. Qui la compra només perquè és un electrodomèstic de prestigi no encaixa a la meva cartera de clients. Ho tindran de decoració procurant que surti en totes les seves fotos jeje . No, no és això el que jo vull i això per mi és un desprestigi per la Thermomix i a totes les presentadores que ens esforcem per mostrar el que realment és Thermomix.

ThermoNat - demoestalvi

No és el meu cas. Pot ser tinc alguna clienta amb aquest target, però jo no ho busco. El que jo busco són les clientes de carrer, les modestes, senzilles i humils, precisament les NO adinerades, les que s’esforcen per rascar-se la butxaca per pagar la Thermomix perquè aquesta els torna els diners amb escreix, les que compten els cèntims i veuen que amb la Thermomix surt la nocilla molt més barata fer-la que comprar-la, les que es ratllen el pa dur per aprofitar-ho (què potser no estava pagat ja? llavors per què tirar-lo i pagar de nou pel pa ratllat?!!)… les que econòmicament, no estan com per tirar coets i s’esforcen a fer servir la Thermomix… Aquest és el target que vull!! Gent que la faci servir i li tregui rendiment dia rere dia.

Jo entenc que hi ha casos de pobresa molt extrems que no poden ni pagar la factura de l’aigua, a aquesta gent només desitjar ànims i esperança, poc més podem fer més que donar i col·laborar amb aportacions com les d’aquest cap de setmana. Evidentment, si em trobés cara a cara amb algú en aquesta situació NO SE’M PASSARIA PEL CAP proposar comprar la Thermomix. MAI !!

Però en casos no tan extrems, a qui puguin pagar 1 € dia o simplement vulguin estalviar en la seva economia domèstica, sí que voldria que s’ho plantegessin.

ThermoNat - nomes 1 euro

Comprenc que és molt difícil d’entendre o creure que la Thermomix realment ens serveixi de tanta ajuda a nivell econòmic, i més sabent el que costa. Per això porto tot el dia “menjant-me el cap” en com podria mostrar aquesta realitat a aquestes persones que tan bé els aniria i l’única manera que se m’acut és fer una demostració especial enfocada a l’estalvi diari, no a les funcions de la Thermomix com fem habitualment. Aquesta es dirà DemoEstalvi ThermoNat.

Vaig a posar-me mans a l’obra i vaig a buscar receptes del dia a dia, bàsiques o no, per fer comparatives de preus respecte a comprar fets a fer-los a casa amb Thermomix, no serà fàcil així que em portarà el seu temps.

Mentrestant, els que estigueu interessats en una demostració d’aquest tipus agrairia m’informeu per email o per telèfon. I si sabeu d’algú a qui pugui interessar no dubteu en comentar-li també (si us plau, reenvieu aquesta pàgina als vostres amics). Mantindré la confidencialitat en tot moment, fins i tot la demostració es pot fer a casa meva si ho desitgeu (Barcelona).

Important: no serà una demostració de funcions de la Thermomix, serà una mostra de l’estalvi econòmic que suposa el seu ús diari i, en un principi, en receptes bàsiques. Qui presenciï aquesta nova demo (per descomptat, sense cap tipus de compromís) i vulgui veure amb més detall les funcions se la podrà atendre en la mateixa demo o bé datar la demostració completa per a un altre dia.

I per descomptat , si teniu algun comentari o suggeriment al respecte aquest serà sempre benvingut!

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s