L’espàtula ideal per Thermomix

Fa molt, molt temps, que volia fer una entrada al blog sobre les espàtules.

I pensareu “una simple espàtula es mereix una entrada pròpia?” Doncs sí, se la mereix, ja que per a mi no es tracta d’una “simple espàtula” i considero la seva funció importantíssima per al seu ús dia rere dia.

Tots sabem que l’espàtula que incorpora la nostra Thermomix és ideal per a remoure el menjar mentre la Thermomix està en funcionament i per retirar el cistellet.

L’ala que porta l’espàtula és per evitar que l’espàtula caigui dins del vas i es faci malbé amb les ganivetes i també perquè, en recolzar-la en el taulell aquesta no es taqui, i la pestanyeta que té a la part de darrere és per encaixar al cistellet i poder-lo retirar sense cremar-nos. Una petita obra d’enginyeria 😛 .

ThermoNat - espatula Thermomix

Però tots sabem que, en ser d’un material rígid, amb el temps es fa malbé en tocar amb les ganivetes i, depenent de “lo bèsties” que siguem es farà malbé més o menys (al tanto! que no dic que sempre hagi de fer-se malbé, eh?).

Així doncs, és qüestió de reservar-la per aquests usos que us he comentat i, per escurar i remoure, tenir una espàtula alternativa.

Oblideu-vos de comprar aquestes tan cares que diuen són exclusives per a la Thermomix , unes que envien des de Canadà i a uns preus, per a mi, de bojos!

Molts em pregunteu si aquestes espàtules són oficials (que per cert, no ho són), si jo les venc, si es poden comprar aquí, si són resistents, si se de qui les hagi provat… No se si són bones o dolentes, opinions hi ha de tot tipus, però per a mi la solució està més a prop , moooolt a prop, i a un preu de ganga.

I els que m’heu preguntat sobre el tema ja sabeu que jo recomano cegament una espàtula Lékué i, els que heu seguit el meu consell, m’heu donat les gràcies per la recomanació 😀 .

Després d’haver provat infinitat d’espàtules per a mi la Lékué és de les millors amb diferència: de qualitat superior, molt resistents, ergonòmiques, lleugeres, pràctiques i per a mi ja imprescindibles en la meva cuina! Si fins i tot sembla que estigui feta i dissenyada per funcionar amb Thermomix !

ThermoNat - espatules Lekue

Aquesta punta que té és ideal per escurar entre les ganivetes i en les ranures de la tapa, ho escura tot!! És també més flexible, el que ens permet escurar amb força sense que es trenqui ni s’esquerdi la llengua ni el mànec i arribi fins a l’últim racó del vas. No ratlla i no es ratlla, l’he fet servir milers de vegades entre les ganivetes i l’espàtula segueix com el primer dia.

Fixeu-vos en la foto anterior de les espàtules Lékué. D’aquestes tres espàtules una està per estrenar i una altra fa més de 4 anys que la tinc i que porto usant fins i tot abans de tenir Thermomix . Sabríeu dir-me quina és quina? Oi no? 😛 .

Hi ha dues mides d’aquestes espàtules , però la que jo recomano és la gran. Fixeu-vos que, tot i ser la gran, el seu preu oficial (http://goo.gl/8iS9gh) no arriba ni a 5€. Tenint en compte la seva resistència i comoditat per a usar amb la Thermomix, per a mi aquest preu és gairebé un regal!

Busqueu-la, compreu-la, proveu-la i m’expliqueu. Estic convençuda que us anireu a comprar-ne més per tenir sempre una espàtula Lékué neta i disponible : P .

PetoNats !
nat 

Ah! M’oblidava! L’espàtula que fa més de 4 anys que tinc és de color la taronja i la que està per estrenar encara porta l’etiqueta jeje 😛 .

ThermoNat - espatules Lekue2

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s