Grill d’aletes de pollastre amb crema de bolets

Aquí teniu una altra de les meves improvisacions: Grill d’Aletes de Pollastre amb Crema de Bolets. Com sempre dic, unes queden bé i altres no queden malament, però aquesta va quedar espectacularment bona!

Vaig obrir el congelador i em vaig posar a remenar els calaixos…

Vaig veure una bossa de bolets congelats gairebé plena, així que vaig reservar en un plat un parell de grapats, alguna cosa faria amb ells…

Vaig veure també un paquet d’aletes de pollastre. Bolets i pollastre combinen perfectament, així què… cap a fora!

Vaig recordar que a la nevera tenia un bric petit de nata per cuinar que estava a punt de caducar i mitja ceba, així que se’m va ocórrer fer les aletes amb una crema de bolets, així gastava aquests ingredients també!

Com? Doncs apa, a ull i a lo bèstia… això és el que tenen les improvisacions jajaja

ThermoNat - Grill ales pollastre

Quan ho vaig fer i ho vaig abocar a la safata per servir, va ser quan se’m va acudir donar-li un toc forn , així que també vaig gastar el poc formatge ratllat que quedava i ho vaig gratinar!

A sota, en forma de recepta, us anoto com ho vaig fer, per si us animeu provar-la. Jo us asseguro que ho repetiré, i més després de veure com les meves peques es llepaven els dits, repetien i netejaven el plat amb pa!!

Jo acostumo a fer una cuina suau, amb molt poca sal, no gaire fort i sense picants (i això que aquests m’encanten) ja no només per salut, sinó per les meves nenes, així que vosaltres doneu-li el toc que preferiu afegint més o menys quantitat de sal i/o espècies.

Espero que us agradi tant com a mi!

PetoNats !
nat

 

Grill d’ Aletes de Pollastre amb Crema de Bolets ( per 4 persones)

½ ceba
50gr d’oli
250gr de bolets congelats
200gr de nata per cuinar
½ pastilla de brou que (la tenia ja començada)
Sal i pebre blanc
500gr de aletes de pollastre
Julivert picat
Llet ( només si la salsa espessa molt)
Formatge ratllat

Posem la ceba i l’oli al vas i trossegem 4 segons a v5 i programem 7 minuts, 100º, v1.

Posem la papallona, afegim els bolets, la nata, la pastilla de brou i el pebre i programem 10 minuts, temperatura Varoma, gir invertit, v1.

Afegim les aletes salpebrades, el julivert picat i programem 20 minuts, 100º, gir a l’esquerra, v1.

Si veiem que espessa molt, podem afegir un raig de llet pel bocal.

Bolquem en una font de forn, escampem el formatge ratllat per sobre i gratinem. Fàcil, oi?

ThermoNat - Grill ales pollastre 2

 
Per comprar Thermomix clica aquí

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s