Burret de Pasta de Full

Porto una època una mica apàtica amb el que fa seguir receptes, així que últimament no faig més que improvisar sobre la marxa .

Obro la nevera, el congelador, el rebost… repasso què tinc i després decideixo què fer servir. Per sort, no m’estan quedant malament aquestes improvisacions, i em serveixen per anar gastant tota la reserva d’aliments per anar renovant-los.

Si seguim receptes i ens falten ingredients, o no la fem o no quedarà com esperàvem, així que si improvisem la recepta no trobarem a faltar ingredients ja que ho farem amb el que tinguem jeje

Aquest cop vaig obrir el congelador i vaig veure una làmina de pasta de full, un paquet començat de bolets, un paquet de carn picada i un paquetet de tires de bacó. Així que vaig decidir gastar-ho, mentre descongelava la carn picada i la pasta de full (que em vaig despistar amb aquesta i gairebé es cou… !) li anava donant forma a la idea: un hipermega Burret de Pasta de Full amb carn picada, però en lloc d’amb tortites amb la pasta de full!! Nou i original? potser, però… quedaria bé? doncs potser també!! jeje

ThermoNat - Burret de Pasta de Full

La veritat és que per ser una recepta totalment improvisada, per acabar quatre cosetes que tenia pel congelador va quedar força bé. Podeu assaonar la carn amb les espècies que vulgueu, fins i tot amb picant, o substituir el bacó per pernil o xoriço… Qualsevol combinació li va bé, i amb la pasta de full queda molt original. L’important és que la barreja de carn quedi densa, perquè no es desmunti ni s’estovi molt la pasta de full.

Us deixo amb la recepta perquè us serveixi d’idea i vosaltres mateix@s ja la tunejareu al vostre gust !!

Animeu-vos a improvisar, que amb quatre cosetes de res podem arribar a fer coses ben divertides!! Això sí, anoteu-vos sempre com ho feu, no feu com jo que la majoria de les vegades no ho anoto i després no puc ni repetir-ho ni compartir-ho amb vosaltres… 😦

PetoNats!
nat

Burrito de Full ( per 4 persones)

Bolets variats congelats
1 paquetet de tires de bacó
40gr de mantega
50gr de tomàquet fregit casolà
400gr de carn picada
Sal i pebre blanc
Espècies italianes i mexicanes
1 làmina de pasta de full
1 ou per pintar
Formatge ratllat

Trossegem els bolets congelats a v5 o amb el turbo fins deixar-les amb la grandària que vulguem trobar-nos al burret. Afegim les tires de bacó i la mantega i programem 10 minuts, temperatura Varoma, v1, sense el cubilet perquè s’evapori l’aigua dels bolets.

Si la barreja queda molt líquida (els bolets congelats deixen anar molta aigua), la podem escórrer amb el cistellet damunt un plat, però reservem el suquet al plat que deixi (emcara que sigui poquet)i tornem a afegir al vas  la barreja.

Afegirem el tomàquet fregit, la carn picada, la sal, el pebre, les espècies i programem 7 minuts, temperatura Varoma, gir a l’esquerra, sense el cubilet per a que encara espesseixi més .

Preescalfem el forn a 180º , anem estenent la pasta de full sobre una safata de forn i batem l’ou amb el suquet que hem reservat de escórrer la barreja.

Ara haurem de treballar ràpid perquè no s’estovi la pasta de full.

Estenem la carn picada al llarg sobre la pasta de full i tanquem igual que els burrets mexicans (primer dobleguem els costats i després tapem pel damunt). Untem el burret amb l’ou batut, empolvorem amb formatge ratllat i posem al forn uns 20 o 25 minuts a 180 º o fins que la pasta de full tingui el to daurat que us agradi.

ThermoNat - Burret de Pasta de Full 2

 
Per comprar Thermomix clica aquí

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s