Pebrots escalibats al varoma

Quan vaig notar que el meu forn no funcionava bé vaig buscar alternatives per coure les coses que solia fer en ell. Entre elles estava l’Escalivada (pebrots escalivats).

Vaig començar a fer-la al varoma i ara, tot i tenint el nou forn que va molt bé, segueixo fent-la en el varoma.

Queden genials, tendres, sucosos, saborosos, gens ressecs ni recremats i, el que és millor, es pelen mil vegades millor que fets al forn. Els pebrots que he fet avui són petits, així que caben els tres sencers en el recipient varoma, però si en feu dels grans els podeu tallar al llarg i distribuir-los entre el varoma i el cistellet.

ThermNat - Pebrots escalibats 4

Jo acostumo posar 1 litre d’aigua al vas i programo 60 minuts a temperatura Varoma, però durant la cocció els vaig mirant per veure si ja estan, ja que depèn de la mida trigaran més o menys. Si veig que ja estan, els retiro, i si en acabar el temps no estan els deixo una estona més, però en general en 1h estan més que llestos.

I com no, aprofito sempre que quedi lloc per fer més coses al varoma (avui per exemple han estat uns ous durs).

Aquí us poso un vídeo on veureu què fàcil és pelar els pebrots quan els fem a Varoma:

<span class="embedly-powered" style="float:right;display:block"><a target="_blank" href="http://embed.ly?src=anywhere&quot; title="Powered by Embedly"><img src="//static.embed.ly/images/logos/embedly-powered-small-light.png" alt="Embedly Powered" /></a></span>

‘}”>

Embedly Powered

Si teniu problemes per veure el video feu clic aquí.

Proveu-los i ja em direu!!

PetoNats!
nat

 

Per comprar Thermomix clica aquí