Assaonar sense obrir la tapa

Com jo se que una de les coses que més us agrada són els petits trucs sobre l’ús del Thermomix, aquí en teniu un altre!

Aquesta vegada es tracta d’assaonar el contingut del vas sense haver d’obrir la tapa.


Això ens serveix per a dues coses, primer: ja sabeu que com menys obrim la tapa, menys embrutarem i, segon: que mentre està en marxa un dels passos de la recepta, podem anar preparant el següent, que en aquest cas es tracta d assaonar el guisat.

Simplement posarem sobre la tapa el saó que haguem d’afegir al guisat en el següent pas de la recepta (sal, pebre, espècies, llorer, sucre etc). Quan acabi el programa que tinguem en marxa, directament programem el següent i en quant aquest s’iniciï, amb l’espàtula, afegim el saó pel bocal.

Encara que no ho sembli, realment ens fa guanyar més temps, ja que no hem d’esperar a que el programa finalitzi, obrir la tapa, baixar les restes de la tapa, assaonar, tancar, programar de nou, netejar el que haguem pogut embrutar en obrir la tapa i netejar el recipient on abans teníem el saó preparat.

Això ens serveix també per veure la quantitat de saó que estem posant ja que de vegades, si ho afegim directament al vas, no veiem la quantitat que ha caigut i així ho controlem millor i, si hem posat més quantitat, podem rectificar sense afectar al guisat.

Poseu-lo en pràctica i ja m’anireu explicant si us agrada aquest truc.

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s