Suc de fruita express!

SOOOOOS! Visita sorpresa amb nens!! I jo sense beguda per a tots…. Glups!… No tinc fruita fresca i a la nevera només hi ha coles i cerveses ….!! Una cosa per als petits que no sigui amb llet!! … Ràpid Nat, pensa pensaaaaaa …!!

Ja està! Ja ho tinc!! La solució està al rebost: una llauna gran de pera en almívar jeje

L’he bolcat per complet en el vas del Thermomix (la fruita i el seu suc), he afegit un got d’aigua perquè quedés més liquat i fos més refrescant i l’he programat un 1½ minuts a v10. Al bolcar-ho a la gerra l’he colat i ha quedat molt bo i lleuger.

Doncs si nois i noies, així de ràpid i fàcil tenim un suc de fruita express. L’ideal seria fer-ho amb fruita natural, però en casos d’emergència com aquest ens ajuda a sortir del pas en un tres i no res i tenir més de 1 litre de suc! I amb la caloreta de l’estiu, en comptes d’un got d’aigua, podem posar glaçons i quedarà fred al moment

Aquesta vegada ha estat de pera, però podria ser de préssec, pinya…

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s