Mousse de llimona

Fa molts, molts anys, teníem el robot “Braun multipractic“. Era una passada doncs (tot i que no escalfava) picava, ratllava, trossejava, feia masses… crec que la meva mare encara ho ha de tenir per algun fons d’armari.

Aquest robot portava un llibre de receptes que, per aquella època, era increïble. Incloïa fotos i se’ns feia la boca aigua només amb veure-les i ens quedàvem bocabadades només de llegir-les. Les receptes eren de tota mena, carns, sopes, masses, rebosteria…

Una de les receptes que ens encantava i que sempre fèiem era el Mousse de Llimona. És una de les meves preferides i, de nena, sempre la feia jo quan teníem convidats a casa i quedava com una reina jeje Quins records…

Ara la faig (sense cap dubte!!) amb Thermomix i en un sol minut està enllestida.

 

És tan fàcil com posar la papallona i batre la llet evaporada (1 pot, però ha d’estar ben freda de la nevera) a v4 per a que guanyi una mica de volum, amb uns 15 o 20 segons hi haurà prou. Sense treure la papallona afegim el suc de 2 llimones, 170gr aprox. de sucre i la ratlladura d’1 llimona (opcional) i batem de nou a v4 durant 30 segons fins que el sucre quedi dissolt. El provem i si creiem que li falta sucre li afegim una mica més i ho batem de nou.

El bolquem en bols individuals i el guardem a la nevera unes quantes hores abans de servir, jo acostumo a fer-ho d’un dia per l’altre, així m’asseguro que està ben fresquet.

Segur que us agradarà… aquesta mousse sempre triomfa, té una textura tan cremosa que m’encanta i, quan s’acaba, m’enfadooooooooo!! 😀

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s