Paté mariner

Aquest és un dels patés que tinc preparats per al dia 26 de desembre, dia de Sant Esteve: jornada familiar i a seguir menjant… uuuf!

Si us dic que és fàcil m’equivoco, és més que fàcil. Entraria dins de les receptes catalogades com a “cuina express” ja que en només 90 segons (si si, 90 segons!!) i sense temperatura està fet el paté.

Us poso la recepta per 500gr de paté, encara que jo faig la meitat dels ingredients:

2 ous durs
200gr de palets de surimi o gambes cuites i pelades (jo vaig posar surimi)
1 llauna de musclos al natural escorreguts (70gr de musclos escorreguts)
1 llauna d’escopinyes al natural (90gr d’escopinyes escorreguts)
5 cullerades de maionesa (jo vaig posar lactonesa)
100gr de nata líquida
1 pessic de sal

Posem tots els ingredients al vas i triturem 1 minut a v5 perquè quedi com una crema. Ara retirem la barreja per poder posar la papallona. Una vegada posada, incorporem la barreja reservada i programem 30 segons a v3.
A que és senzill? Enteneu ara perquè la paraula “fàcil” li queda gran? jejeje

Que us aprofiti!

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s