Cremozz Rusalluç

Corre Nat, abans que se t’oblidi… publica la recepta de la crema que després se te’n va del cap!

Això és el que estava pensant just abans de començar aquesta entrada del bloc… Hi ha moltes receptes que no puc publicar-les, són improvisades i, si no tinc temps de fer-ho el mateix dia, ja l’hem fotut!!

Sempre hi ha alguna cosa que no recordo, i si ho publico d’una altra manera a com la vaig fer i no us queda bé? Uiii la bronca que em donaríeu!! 😦

Així que si alguna cosa em falla per recordar… un altre dia serà i aquesta recepta no es publica. Tinc un munt de fotos fetes de receptes que no puc publicar snif snif… 😦

Però avui no passarà, acabo de sopar just en aquest moment i encara estic assaborint aquesta deliciosa crema que he improvisat avui.

El nom… doncs molt senzill: és una abreviatura. Us explico, i ja de pas, us detallo la recepta:
La crema està feta amb amanida russa congelada (mig paquet dels grans), un filet de lluç també congelat, tomàquet natural triturat, llet i mozzarella. Com que donar-li el nom de “crema d’amanida russa amb lluç i mozzarella” era un pèl llarg… ho he abreujat tot una miqueta.

La recepta… que se m’oblida!!!!

He posat tots els ingredients al vas (com sempre a ull), l’he posat 10 minuts, temperatura varomav3 perquè es descongeli tot. En acabar i comprovar que tot estigués descongelat, l’he baixat a 100º i l’he posat altres 10 minuts a v3. He esperat una estoneta a que baixés la temperatura i l’he triturat 1 minut a v10. I aquí teniu el resultat… una deliciosa crema servida amb mozzarella pel damunt! A qui li agradi més forteta pot posar-hi sal o una pastilla de brou, a mi m’agrada el menjar suau i, com que també anaven a menjar les petites i ja porta un toc saladet del peix, no he posat res de sal.

Seguim amb el nom de la crema… Després de diverses combinacions (Crellu mozzall, crusa mozzaluç, crema mozzenruç…) he decidit anomanar-la Cremozz Rusalluç (cremozz rusaluza en castellà). I per res en concret, simplement perquè m’ha fet gràcia aquesta combinació de síl·labes.

Siiii, ja ho seeee, se me’n va una mica l’olla, però… i lo bé que m’ho he passat buscant el nom, què??? jejeje 😉

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s