Pèsols amb bacó i bolets

Últimament m’està donant per improvisar receptes amb el Thermomix.

Ja no penso “què soparé avui” i em poso a buscar alguna recepta interessant, no no nooooo! Quan no sé què fer penso “a veure què tinc avui” i amb això faig qualsevol cosa, ja sigui amb menjar congelat, fresc, amb restes d’altres plats…

Aquestes receptes improvisades de vegades surten bé i altres vegades surten… encara millor que bé! 🙂

Normalment obro la nevera, el congelador i el rebost, analitzo els continguts d’aquests continents i decideixo què fer.

Avui m’ha donat per fer pèsols. Tenia el paquet obert (el dels pesols!!), un paquet de bolets que estava per la meitat i un paquetet de bacó. He buscat gambetes pelades però caxis… no em quedava ni una!!

He posat al vas mitja ceba que tenia per la nevera, l’he trossejat 5 o 6 segons a v5 (els temps que indico sempre en les receptes improvisades són orientatius, ja que ho faig a ull i sense programar temps). He posat la papallona (recordeu de com s’ha de posar, en aquest enllaç ho veureu amb detall). He afegit un rajolí d’oli, una dent d’all i ho he sofregit uns 5 minuts a temperatura varoma, velocitat cullera.

En acabar, i sense treure la papallona, he afegit els pèsols, els bolets i el bacó (tot encara congelat), he afegit unes fulles de llorer, una mica de sal i una mica de pebre blanc. I ho he programat uns 20 minuts (repeteixo, el temps és aproximat) a temperatura varoma, gir invertit, velocitat cullera.

No he afegit res de líquid ja que els bolets congelats solen deixar anar bastant aigua. I així ha estat, ha quedat un caldet que tenia un gustet boníssim. Fixeu-vos a la foto… mmmm!!

Vinga, animeu-vos a fer receptes improvisades i / o d’aprofitament!! Us sorprendran els resultats!

PetoNats!
nat

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s