Thermomix®

La Thermomix és l’auxiliar de cuina més complet i exclusiu que trobaràs al mercat. Hi descobriràs la manera més senzilla d’elaborar les teves receptes tradicionals, així com les més sofisticades gràcies a les seves múltiples funcions.

La Thermomix reuneix en una sol aparell més de 12 electrodomèstics: una sorbetera, una geladora, un ratllador, un molinet, una batedora, un passapuré, una pastadora, una balança digital, una vaporera, etc etc etc…

És un complet robot de cuina que, a més d’emulsionar, també munta nata i clares, tritura, trosseja, sofregeix, cuina en calent i en fred, i diversos nivells podent cuinar diversos plats alhora. En definitiva, la Thermomix cuina per a tu ajudant-te a estalviar temps i diners en el teu dia a dia.

Amb ella ja no compraràs mai mes la rebostería tradicional (Panellets, Tortell, Coques de Sant Joan, Lioneses, Torrons….) i estalviaràs un munt de diners al fer-ho a casa. Podràs fer els teus “potitos” per al teu bebè que queden més bons i més fins que els comprats, la teva pròpia mantega, la nocilla com més t’agradi, els gelats al teu gust… Pots fer-hi gairebé tot el que et proposis, el límit el poses tu!!

Demana una demostració sense compromís i tot el que t’explico ho veuràs i viuràs en primera persona!

No t’ho pensis més i canvia el xip!!

comprar thermomix – comprar thermomix barcelona – comprar thermomix catalunya – promoción thermomix – promoció thermomix – oferta thermomix – preu thermomix – precio thermomix – receptes thermomix – recetas thermomix – trucos thermomix – trucs thermomix – on comprar thermomix – donde comprar themomix – com comprar thermomix – como comprar thermomix – presentadora thermomix – presentadora de thermomix – comercial de thermomix – comprar thermomix cataluña – thermom

cropped-logo-el-blog-de-nat.jpg

elblogdenat-gmail

ix en català – receptes en català