Sobre ThermoNat

Com a Presentadora Oficial de Thermomix Autoritzada nº 81355, i sota el nom comercial de ThermoNat, faig demostracions i entregues personalment arreu de Catalunya i, a la resta de províncies, en cas de no poder fer-ho personalment, ho gestiono a través de presentadores de confiança (les màquines sempre són entregades en persona, mai són enviades per transportistes, compte! que hi ha molta estafa amb això).

Aquestes demostracions sempre són sense cap compromís de compra i podreu veure de primera mà totes les funcionalitats del Thermomix.

Deixeu-me que us l’ensenyi, a vosaltres, als vostres amics i familiars, que el veieu funcionar i pugueu saber com treballa. El tindreu a la vostra pròpia cuina i vosaltres mateixos el fareu servir. En poca estona farem, ràpida i fàcilment, un munt de receptes on veureu com podreu estalviar temps i diners en el vostre dia a dia.

Si la vostra cuina és molt petita, o simplement no voleu veure la demostració a casa vostra, podem fer-la a la Delegació de Thermomix o a la meva pròpia cuina.

Si us interessa comprar  la Thermomix o veure la demostració, podeu contactar amb mi per telèfon, email o mitjançant el següent formulari de contacte.

Us espero!
Nat

cropped-logo-el-blog-de-nat.jpg

elblogdenat-gmail

FORMULARI DE CONTACTE

comprar thermomix, promoció thermomix, preu thermomix, demostració thermomix, oferta thermomix, thermomix barcelona