Blog registrat

Donat a que en diverses ocasions s’ha fet un ús indegut del contingut del meu Blog i de les meves dades personals, em veig obligada a haver de registrar el contingut íntegre del blog a Safe Creative Registre de Propietat Intel·lectual.

ThermoNatCAT - Registre SafeCreative

Més d’una persona ha tingut la poca vergonya d’extreure els meus redactats i imatges sense permís, copiar-ho total o parcialment al seu bloc, propagar aquesta informació com a seva sense, ni tan sols, esmentar l’origen real de la informació.

Pot semblar fàcil, però cada entrada requereix molta dedicació: cal pensar-la, redactar, corregir-la, adaptar-la, fer que sigui amena i divertida, retocar, fer i editar les fotos, i… un llarg etc etc que suposa força hores de treball.

Els que tingueu web o blog sabreu de què us estic parlant i sabreu també que, si voleu fer-ho bé i tenir èxit, cal dedicar temps i paciència.

L’èxit, per sort, l’estic tenint i això em porta a tenir “copions”. En el fons (però molt en el fons…!) m’enorgulleix ja que això és una evidència de feina ben feta, però no puc permetre que uns altres usin i abusin de tantes hores que hi he dedicat per al seu propi benefici, que prou esforç m’ha costat arribar fins aquí!

Si voleu fer servir la informació tal qual la tinc publicada a ThermoNat·Cat o ThermoNat (o de qualsevol altre lloc de internet i de qualsevol persona) en el vostre blog o pàgina web, si us plau, demaneu permís per escrit i poseu un enllaç a l’entrada original, que no costa gens!!

Gràcies!
nat

ThermoNatCat-Thermomix-Natalia-Castello-Safe-Creative

 

 

dfe2135d-

 

b447-3c3d-a1b4-2fda1970af7b