✿ el blog de nat ✿ s’ha mudat :)

Hola a tothom!! Se que porto molt de temps inactiva 😦 , per motius personals tinc el blog en “standby” pel que fa a noves publicacions, però espero aviat m’hi pugui dedicar a fer noves entrades.

Porto uns mesos dedicant-me a la nova mudança del blog, actualitzant les pàgines, analitzant enllaços trencats etc etc. Encara no està enllestit però ja està actiu, així que us informo que ✿ el blog de nat ✿ anterior (www.thermonat.com/cat) queda inactiu i canvia de direcció, a patir d’ara l’enllaç definitiu serà el següent: www.nataliacastello.com.

Aquí, al nou ✿ blog de nat ✿, us haureu de registrar com a seguidors per seguir rebent avisos al vostre correu cada vegada que faci una nova publicació, aquesta opció la trobareu, com sempre, a la barra vertical de la part dreta de la pàgina, just a sota del buscador.

✿ el blog de nat ✿  manté la mateixa aparença, les mateixes receptes, els mateixos comentaris registrats, la mateixa personalitat… tot gairebé igual per a que la vostra navegació sigui igual que fins ara i no noteu el canvi.

Com us deia, encara no està del tot enllestit i encara hi ha molta informació i dades que s’han d’actualitzar, és una feina força entretinguda que vaig fent poc a poc i a petites estones. Jo seguiré treballant al ✿ el blog de nat ✿, mentrestant, si veieu qualsevol errada, enllaços trencats, fotos que falten o alguna cosa creieu que pot millorar-se, si us plau, feu-m’ho saber a través del formulari fent clic aquí.

Gràcies a tots per seguir-me durant aquests temps, que tot i no estar gaire actiu el blog, segueixo rebent moltes visites i comentaris per part vostra. Gràcies!! 

PetoNats i fins ben aviat!!
nat

cropped-logo-el-blog-de-nat.jpg

elblogdenat-gmail

Gràcies per deixar un comentari:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s